Proizvodnja prehranskih dopolnil v kapsulah

Proizvodnja prehranskih dopolnil v kapsulah

Download

Izdelava prehranskih dopolnil v kapsulah je močna točka podjetja Eudinamis Srl-d.o.o, ki je z nabiranjem izkušenj in tehnoloških znanj na področju polnjenja in pakiranja trdih kapsul doseglo potrebe vsakega kupca.

Naše trde kapsule so na voljo v različnih oblikah (tip 1, tip 0, tip 00, tip 000), barvne ali prozorne.

Podjetje ponuja živalske želatinske kapsule in kapsule rastlinskega izvora, primerne za veganske izdelke.

Download

Formati naših kapsul.

Proizvodnja prehranskih dopolnil v kapsulah v oblikah:

Tip 1
Tip 0
Tip 00
Tip 000

Razpoložljive barve:

Svetlo modra, oranžna, svetlo rjava, zelena, rumena, polprosojna zelena, modra / bela, zelena / bela, rdeča / bela, svetlo rjava / prozorna, roza, črna, prozorna, bela.

Formati Glasnost
Tip Size 1 0,50 mL
Tip Size 0 0,68 mL
Tip Size 00 0,98 mL
Tip Size 000 1,37 mL
   
Download

Kapsule skupaj s tabletami predstavljajo farmacevtski trden format, ki se največ proizvaja

Kapsule, ki jih izdelujemo, so trdni pripravki, sestavljeni iz togega ovoja, narejenega iz polimernega materiala, sestavljenega iz živalske ali rastlinske želatine (po želji kupca, da bi se lahko vključili v ustvarjanje izdelkov), primernih za uživanje, za najrazličnejše prehranjevalne navade.

Ta lupina mora imeti nevtralne lastnosti, da ne vpliva na vnos dodatka; v resnici mora biti enostavna za pogoltniti, brez okusa in brez vonja.

Poskrbimo, da odraža to funkcijo, tako da ne potrebuje dodatne faze nanašanja.

Kapsule s trdo lupino, ki jih obravnavamo v naši proizvodni enoti, so sestavljene iz dveh delov, in sicer telesa in pokrovčka, ki skupaj združujeta mešanico aktivnih sestavin in po potrebi pomožnih snovi.

Pred polnjenjem se kapsule hranijo na primernih skladiščih, kjer so parametri, kot sta temperatura in vlažnost, skrbno pod nadzorom.

Faza polnjenja kapsule poteka po zaslugi naših strojev za polnjenje kapsul, primernih za izvajanje te operacije tudi za večje količine kapsul, v kratkem času. Ponujamo vam različne rešitve z različnimi dimenzijami: različne vrste kapsul so dejansko tipa 1, 0, 00 ali 000, odvisno od želene prostornine.

Polnilni material je sestavljen iz mešanice, dobljene iz najboljših surovin, skrbno izbranih in nadzorovanih, da bi zagotovili visok standard kakovosti.

Med proizvodnim postopkom se natančno preverja tudi teža kapsul, ki morajo ustrezati standardom, ki jih nalaga Uradna farmakopeja.

Na podlagi dogovorov s stranko ustvarimo elegantno in praktično farmacevtsko obliko, ki je uporabniku privlačna. Na koncu je izdelek pakiran v različnih raztopinah, v pretisnih omotih ali v embalaži za kapsulah.

Download

Blister

Embalaža/Packaging

blister

Formati našega Blister

za kapsule in tablete
115 x 73 mm

Ostanite povezani
sa Eudinamis

Pišite nam, kontaktirajte nas ili zatržite ponudu.

contatti