Raziskave in razvoj prehranskih dopolnil

Raziskave in razvoj prehranskih dopolnil

Download

Naše podjetje ponuja možnost ustvarjanja formulacij, ki so primerna za potrebe strank. Zahvaljujoč natančnemu preučevanju posameznih formulacij imamo ekipo strokovnjakov, ki se ukvarjajo z raziskavami in z razvojem prehranskih dopolnil.

Eudinamis lahko svojim strankam zagotovi ciljno usmerjene rešitve.

Download

Raziskave in razvoj za zagotavljanje kakovostnih prehranskih dopolnil

Oddelek za raziskave in razvoj igra ključno vlogo pri gradnji tehnološkega procesa, od začetnega formulacijskega projekta do preoblikovanja v končni izdelek.
Namen našega odseka za raziskave in razvoj je ustvariti in razviti idealne formulacije izdelkov za oralno uporabo. Vedno se trudimo, da strankam ponudimo nove in bolj privlačne ponudbe.
Z zmanjšanjem količine aditivov naredimo prostor za aktivne sestavine. Naši strokovnjaki se pri ustvarjanju vzorcev zavzemajo za oblikovanje tablet, kapsul ali praškov za zdravje in dobro počutje ljudi. Naše raziskovanje in razvoj prehranskih dopolnil je usmerjeno v zagotavljanje enostavnosti vnosa, ne glede na to, ali so tablete žvečilne, topne ali za oralno uporabo, pri čemer preučujemo njihovo okusnost.

ricerca
Download

Ta vznemirljivi izziv se korak za korakom deli s stranko, naj bo to majhno, srednje veliko ali veliko podjetje, ki sodeluje od začetka pri razvoju vzorca za majhne ali velike količine.

Naša ekipa, ki se ukvarja s tem kontekstom, se nenehno posodablja in usposablja na tehnično-znanstvenem področju, da bi zagotovila visoko stopnjo profesionalnosti, ki prečno pokriva vse faze, ki se razvijajo v podjetju.

Od globokega poznavanja skrbno izbranih vhodnih surovin, do sinergij med aktivnimi sestavinami v fazi formulacije in njihovega skladiščenja,ki so zmanjšana na minimum, da se ohrani njihova kakovost.

Predlagana storitev je ustvarjena ad hoc za potrebe stranke, za zadovoljitev njenih potreb in želja, zagotavljanje največje hitrosti, odzivnosti in prilagodljivosti, pa tudi visoke standarde kakovosti, ki jih spremljamo tako v fazi načrtovanja kot v veliki in majhni proizvodni fazi.

Radi razmišljamo o ustvarjanju izdelka, ki navdihuje ljudi, da prevzamejo nadzor in vlagajo v svoje dobro počutje, zato razvijamo kakovostne dodatke, ki ponujajo naraven pristop k zdravju, ki temelji na naših izkušnjah z vitamini, minerali, aminokislinami oz. z zelišči in hranili, pa tudi z njihovimi pametnimi kombinacijami.

Download

Ostanite povezani
sa Eudinamis

Pišite nam, kontaktirajte nas ili zatržite ponudu.

contatti