Proizvodnja certificiranih prehranskih dopolnil z vitamina D

22 Novembre 2023
22 Novembre 2023 Eudinamis

Proizvodnja certificiranih prehranskih dopolnil z vitamina D

Proizvodnja Certificiranih Prehranskih Dopolnil Z Vitamina D Eudinamis

Proizvodnja vitamina D in prehranskih dopolnil na osnovi njega je ena od ključnih prednosti laboratorija Eudinamis. Po želji stranke lahko oblikujemo in izdelamo izdelek z zasebno blagovno znamko v različnih formatih. Nekateri od formatov, ki jih lahko proizvedemo, vključujejo softgel, tablete (tudi raztopljive in žvečljive), kapsule, kapljice in sirupe, liposomalna prehranska dopolnila (preberite naš članek o liposomskih dopolnilih, če želite izvedeti več o tej inovativni vrsti dopolnil!).

Vitamin  D

Pomemben zaveznik za pravilno delovanje imunskega sistema je vitamin D. Gre za vitamin predvsem živalskega izvora, prisoten predvsem v mastnih ribah, še posebej pa je znan tisti v jetrnem olju trske. Spada v skupino vitaminor toppi maščvobi, ki se lahko shranjujejo v našem telesu, in opravljajo različne skupne funkcije, vključno z podporo presnovnim aktivnostim, zaščito imunskega sistema in zaščito pred antioksidativnimi sredstvi.

Konkretno se nanašamo na vitamin D3, holekalciferol, katerega predhodnik je derivat holesterola, 7-dehidroholesterol, in se nahaja v jetrih, nekaterih ribah, nekaterih vrstah sira, v maslu in jajcih. Čeprav je naše telo sposobno sintetizirati vitamin D3 samostojno s pomočjo izpostavljanja kože sončnim žarkom, je zelo pomembno, da zaužijemo pravo količino, do 15 mikrogramov na dan, glede na posamezen primer, in tako preprečimo pomanjkanje: vitamin D namreč igra ključno vlogo pri absorpciji kalcija v črevesju, zato bi pomanjkanje lahko privedlo do osteoporoze in rahitisa, pa tudi do bolečin v kosteh in oslabelosti mišic.

Uživanje vitamina D3 iz prehranskih dopolnil lahko pomaga povečati dnevni vnos do zadostitve posameznikovih potreb; vedno pa je ključno upoštevati zdravniška navodila glede načina in količine zaužitja, prilagojene posamezniku.

Proizvodnja za zasebho blagovno zhamko  vitamina D

Eudinamis se ukvarja tudi s proizvodnjo prehranskih dopolnil, ki imajo vitamin D3 kot glavno sestavino. Ko je skupaj s stranko odločeno o idealnem formatu vitamina D glede na posebne potrebe, se določi tudi najprimernejše mešanje surovin. Surovine so pri nas skrbno izbrane in nadzorovane med prvo fazo načrtovanja, ki poteka korak za korakom s stranko, da bi zadovoljile vse njene zahteve.

Kakovost proizvodnje prehranskih dopolnil z vitamina D3 za zasebno blagvono zhamko je zagotovljena s certificiranimi visokimi standardi kakovosti GMP in ISO 9001.

Proizvodnja vitamina D v tabletah za tretje osebe z zasebno blagovno zhamko, tudi raztopljive in žvečljive

Eden od principov proizvodnje prehranskega dopolnila v tabletah z vitaminom D3, tudi za zabebho blagvono zhamko, kot pri vseh dopolnilih, ki jih proizvajalec ponuja, je maksimizacija količine aktivne sestavine in dodajanje le najnujnejših dodatkov. Ko je dosežen dogovorjen idealen model, se začne proizvodnja tablet v želenem formatu, s skrbno izbranimi postopki tako za velike kot majhne serije. Mešanica se proizvede v potrebni količini, nato se optimalno stisne in pakira v skrbno izbran material. Tako se v resničnosti Eudinamis izvaja proizvodnja prehranskega dopolnila v tabletah z vitaminom D3 za tretje osebe, tudi za zasebno blagovno zhamko.

Proizvodnja vitamina D v kapsulah za tretje osebe z zasebho blagovno zhamko

Eudinamis se ukvarja tudi s proizvodnjo kapsul z vitaminom D3 za zasegno blagovno zhamko.

Poleg formata prehranskega dopolnila v tabletah, v Eudinamisu poteka tudi proizvodnja prehranskega dopolnila v kapsulah z vitaminom D3 za tretje osebe; ta trdna farmacevtska oblika vključuje polnjenje trdih želatinskih kapsul, tako živalskega kot rastlinskega izvora, da zadovolji vse potrebe v dogovoru s stranko.

Material za polnjenje je sestavljen iz mešanice najboljših surovin, skrbno izbranih in nadzorovanih. Tako nastane izdelek visokih kakovostnih standardov, pripravljen za vstop na trg, enostaven za zaužitje in sposoben prispevati k zadostnemu vnosu vitamina v naše telo.

Proizvodnja vitamina D v softgelih za tretje osebe z zasebno blagovno zhamko

Proizvodnja softgelov z vitaminom D3 za zasebno blagovno zhamko za tretje osebe je še ena prednost Eudinamisa: možna je izdelava kapsul z vitaminom D3 v obliki mehkih kapsul po specifikacijah stranke. Naša formula je brez vonja in enostavna za požiranje.

Poleg tega je mogoča tudi proizvodnja prehranskega dopolnila v softgelih z vitaminom D3, za zasebno blagovno zhamko, skupaj z možnostjo postopnega ustvarjanja etikete, zahvaljujoč obsežnemu poznavanju regulativnega okolja.

Proizvodnja liposomskih prehranskih dopolnil z vitaminom D za tretje osebe z zasebno oznako

Eudinamis ponuja tudi inovativno formulo liposomskega vitamina D. Zahvaljujoč proizvodnji liposomskih prehranskih dopolnil z vitaminom D3 je mogoče povečati absorpcijo vitamina D, saj se snov z liposomsko formulacijo zlahka absorbira v organizmu, kar kaže na visoko stopnjo biodostopnosti, kar izboljša njegovo učinkovitost.

Proizvodnja kapljic in sirupov z vitamina D za tretje osebe z  zasebno blagovno zhamko

Na koncu se Eudinamis posveča tudi proizvodnji kapljic in sirupov z vitaminom D za tretje osebe z zasebno blagovno zhamko v različnih formatih glede na zahtevo stranke.