Proizvodnja prehranskih dopolnil

Proizvodnja prehranskih dopolnil

Download

V Eudinamis Srl- d.o.o smo zaradi več kot dvajsetletnih izkušenj specializirani za proizvodnjo prehranskih dopolnil za potrošnike.

Moč podjetja Eudinamis, ki ima izkušnje in tehnološko znanje pri polnjenju in pakiranju trdih kapsul, tablet in praškov, izpolnjuje potrebe, prilagojene vsaki stranki.

Naše trde kapsule so na voljo v oblikah 1, 0, 00 in 000, barvnih ali prozornih. Podjetje ponuja tudi živalske želatinske kapsule in kapsule rastlinskega izvora, primerne za veganske izdelke.

Zahvaljujoč našim strojem za oblikovanje tablet, lahko le-te oblikujemo v različne oblike kot sta ovalna, zaobljena, ravna in okrogle.

Download
Features

Proizvodnja prehranskih dopolnil

Proizvodnja prehranskih dopolnil za potrošnike in zasebne blagovne znamke

Kapsule

Tip 1
Tip 0
Tip 00
Tip 000

Eudinamis Srl- d.o.o, je pridobil izkušnje in strokovno znanje na področju polnjenja in pakiranja trdih kapsul, da zadovolji potrebe vsakega kupca.

Tablete

Okrogla oblika
Ovalna oblik
Oblikovane tablete
Tablete s postopnim sproščanjem

Eudinamis je specializiran za proizvodnjo tablet različnih velikosti: ovalne, zaobljene, zaobljeno oblikovane, ravne, okrogle in oblikovane okrogle.

Tekočine

30 mL
250 mL
1000 mL

Realizacija tekočih dodatkov za tretje osebe glede na vaše potrebe
Features

Blister

Embalaža/Packaging

packaging
Download

Naknadno jih lahko na zahtevo kupca premažemo s postopkom prevleke s filmom, da izboljšamo estetski videz (barvo,vonj in okus) ali za izdelavo eteričnega izdelka oz. za enostavno požiranje.

Tehnologija, ki se uporablja za njihovo izdelavo in odlična kakovost surovin, natančno pregledani in analizirani, zagotavljajo izdelek najvišje kakovosti.

Tablete, kapsule, praški se lahko pakirajo v škatle za tablete, stekleničke (na voljo v različnih velikostih in barvah) ali v blistre (pretisni omoti).

V tej fazi zagotavljamo, da je embalažni material primeren za stik z živili in da je učinkovito zatesnjen, da izdelek higiensko zaščiti pred vlago, oksidacijo, onesnaženjem in razkrojem.

Naša zaveza je zagotoviti dolgoročno svežino prehranskega dopolnila.

Po vsakem proizvodnem ciklu prehranskih dopolnil se vsak uporabljen stroj natančno očisti, da ne bi pustil sledi ostankov izdelka. Tako se izognemo tudi navzkrižni kontaminaciji.

Način čiščenja z izdelkom, ki ga je treba uporabiti, je predpisan in vsak upravljavec ve, kako ga izvesti na najboljši način, da pripravi stroje za naslednji proizvodni cikel v kar največji varnosti. Čistilni akt preveri tudi pristojno osebje ter ga izsledi v ustreznih registrih.

Download

Ostanite povezani
sa Eudinamis

Pišite nam, kontaktirajte nas ili zatržite ponudu.

contatti