Proizvodnja prehranskih dopolnil Eudinamis

22 November 2023
22 November 2023 Eudinamis

Proizvodnja prehranskih dopolnil Eudinamis

Proizvodnja Prehranskih Dopolnil Eudinamis

Eudinamis d.o.o. je italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo prehranskih dopolnil za tretje osebe in njihovo pakiranje: gre za CDMO (sl. pogodbeno razvojna in prozvodna organizacija).

Prehranska dopolnila so izdelki, ki se uporabljajo za dopolnitev običajne prehrane in predstavljajo koncentriran vir hranil, na primer vitaminov in mineralov, ki imajo hranilni ali fiziološki učinek. Pri Eudinamisu d.o.o. proizvajamo prehranska dopolnila, kot so kapsule, tablete in tekočine (zlasti vodne, oljne raztopine, spreji in liposomalne formulacije); ti izdelki se pakirajo v blisterje, posodice za tablete, kozarce in steklenice. Izbor oblike omogoča doseganje želenega profila absorpcije. V našem laboratoriju za prehranska dopolnila uporabljamo vrhunske instrumente, ki zagotavljajo visokokakovosten končni izdelek, tudi zaradi natančnega in pozornega dela našega osebja. Eudinamis se resno in strokovno loteva dejavnosti, zagotavljajoč zanesljivost za vse svoje izdelke in storitve; zaradi tega izstopa v izvajanju dejavnosti s proizvodnimi rezultati, ki ga postavljajo nad povprečje konkurentov.

Proizvajalec prehranskih dopolnil za tretje osebe

Naša prehranska dopolnila za tretje osebe lahko formuliramo v trdih kapsulah, ki so na voljo v formatih 1, 0, 00, 000, obarvanih ali prozornih. Prav tako imamo na voljo rastlinske ali želatinske kapsule, odvisno od potreb stranke. Tablete se proizvajajo v našem laboratoriju za prehranska dopolnila v različnih oblikah: ovalne, olvane-izbočene,okrogle, v obliko diska idr. Ukvarjamo se tudi s proizvodnjo filmom obloženih tablet, ki so estetsko prijetne in funkcionalne. Postopek oblaganja omogoča reševanje težav, povezanih tako z absorpcijo biološko aktivnih snovi kot tudi s vonjem, okusom ali barvo uporabljenih surovin. Proizvajamo tudi formulacije z odloženim sproščanjem, na primer tablete s gastrorezistentno prevleko.

Kakovost in izkušnje v proizvodnji prehranskih dopolnil

Eudinamis d.o.o. se izstopa po proizvodnji tekočih prehranskih dopolnil, pri čemer so liposomali njihova glavna prednost. Zaradi svoje strukture omogočajo prenos “aktivnih” sestavin, ki bi se sicer lahko hitro razgradile. Vse to dopolnjuje odlična kakovost surovin, ki zagotavlja visoko kakovost naših dopolnil. Nazadnje nam ustrezno poznavanje in izkušnje na področju zakonodaje omogočajo izpolnjevanje zahtev kakovosti v skladu z veljavnimi predpisi (GMP in ISO 9001:2015). Naš cilj je zadovoljiti zahteve stranke, ki jo vedno postavljamo na prvo mesto, in vsako našo proizvodnjo spremlja stalna inovativnost.