Proizvodnja kakovostnih
prehranskih dopolnil

Proizvodnja kakovostnih prehranskih dopolnil

Download

Eudinamis upošteva določbe v zvezi s higieno živilskih izdelkov in proizvodnjo kakovostnih prehranskih dopolnil. V skladu z zakonsko uredbo smo aktivirali sistem samokontrole HACCP 155/97 Uredbe ES 852/2004.

Oblikujemo in izvajamo inovativne in zanesljive rešitve za sektor prehranskih dopolnil s pomočjo dinamičnih, odgovornih, točnih in tesnih storitev za stranke.

Podjetje kot celota si prizadeva zagotoviti, da se vsi zaposleni v njem zavedajo koristnih in potrebnih zahtev v proizvodnji, ki se nanašajo na dobre proizvodne standarde.

Download

Naši certifikati

Načela dobre proizvodne prakse (DPP) pravzaprav spremljajo vsako dejavnost v našem podjetju, ki s proizvodnjo prehranskih dopolnil zagotavljajo standarde varnosti hrane.
Uporaba DPP-ja je potrebna za zagotavljanje visoke kakovosti in varnosti končnega izdelka.
Eudinamis poleg tega, da od sebe zahteva izpolnjevanje načel dobre proizvodne prakse zagotavlja, da se tega držijo tudi zunanji dobavitelji.

Download

Vse to pomeni dnevni in previden notranji načrt samokontrole, ki sledi celotnemu proizvodnemu toku: od naročila surovin do končnega izdelka in sledljivosti serij s 100-odstotno preglednostjo.

Tudi higienski vidik delovnega okolja se stalno in skrbno spremlja, skupaj s stroji in osebjem, ki so usposobljeni za vzdrževanje čistoče. Poleg tega notranji sistem vodenja kakovosti omogoča, da imamo pod nadzorom načrte vzorčenja surovin vse do končnih izdelkov, da bomo lahko skladno z veljavno zakonodajo izpolnili ustrezne preiskave po vzorcih.

Eudinamis želi tudi poenotiti vse procese proizvodnje, za boljše upravljanje tokov in sledljivosti, ki je mogoč zahvaljujoč sestavljanju podrobnih pisnih postopkov.

Download

Ostanite povezani
sa Eudinamis

Pišite nam, kontaktirajte nas ili zatržite ponudu.

contatti