Prizadevanje za dobro počutje je poslanstvo Eudinamis

30 Novembre 2023
30 Novembre 2023 Eudinamis

Prizadevanje za dobro počutje je poslanstvo Eudinamis

Proizvodnja Dodatkov Eudinamis

Kaj počnemo pri Eudinamisu?

V naši resničnosti vsakdan zaznamuje proizvodnja in pakiranje prehranskih dopolnil po naročilu tretjih oseb. To pomeni, da smo vsakodnevno motivirani k nenehnemu izboljševanju, da zagotavljamo visoke kakovostne standarde izdelkov, s čimer uspešno izstopamo v našem sektorju. Naš ekipo sestavljajo strokovnjaki s področja farmacije in tehnologije; zahvaljujoč sodelovanju vseh lahko ponudimo prilagojeno ponudbo s strokovnostjo in resnostjo, obenem pa zagotavljamo določeno hitrost pri dostavi končnega izdelka. V zelo kratkem času boste torej lahko svoj izdelek lansirali na trg pod lastno blagovno znamko.

Korak za korakom

Ko vzpostavimo stik s stranko, skupaj določimo specifikacije izdelka glede na potrebe. Z našim dolgoletnim znanjem na področju, ki presega dvajset let, smo sposobni pokazati največjo prilagodljivost in skrbeti za proizvodnjo tako velikih kot majhnih serij-ne glede na velikost. V začetni fazi načrtovanja se posvetujemo in razvijamo izdelek, ki odraža vso tehnološko-znanstveno naprednost, ki jo zmoremo. Naša vsakodnevna rutina vključuje študij in posodabljanje zhanja o aktivnih sestavinah in njihovem koristnem vplivu na zdravje; uporabljamo visokokakovostne surovine in skrbno preiskujemo naše dobavitelje. Pretežno se ukvarjamo z rastlinskimi ekstrakti, minerali, vitamini, aminokislinami in beljakovinami. Dobro poznamo njihov vpliv na dobro počutje ljudi in smo motivirani, da iz njih iztisnemo najboljše, s kombiniranjem sinergij in odnosov med njimi. Na primer, na področju prehranskega dopolnjevanja za športnike lahko ustvarimo posebej zasnovano mešanico razvejanih aminokislin (BCAA iz angleščine branched chain amino acid), kot so L-valin, L-izolevcin in L-leucin, ki so močno prisotne v mišičnih beljakovinah; te aminokisline lahko kombiniramo v različnih razmerjih, odvisno od želja naših strank, v formatih od 8:1:1 do 2:1:1. Poleg sveta prehranskega dopolnjevanja za športnike smo specializirani tudi za oblikovanje dopolnil, ki prispevajo k vzdrževanju ravni holesterola in na splošno k pravilnemu metabolizmu in homeostazi organizma, kot so izdelki na osnovi magnezija in vitaminov. Skratka, tisto, kar vodi naše dejavnosti, je iskanje blaginje na vseh področjih, z ustvarjanjem izdelkov, ki ob ustrezni življenjski in prehranski raznolikosti in ravnovesju prispevajo k ohranjanju zdravja vsakega posameznika. Zelo pomembno je, da je prehransko dopolnilo, ki ga ustvarjamo, prijetno za uporabnika: poleg enostavnosti uporabe s farmacevtskega vidika, se trudimo najti najboljšo rešitev tudi z vidika okusa, pri tem pa uporabljamo uravnoteženo mešanico arom.

Udejanjamo naše študije v proizvodnji kapsul, tablet in praškov: po stopnjah načrtovanja, ki smo jih razvijali korak za korakom v sodelovanju s stranko, vedno začnemo z izbranim mešanjem surovin in potrebnih pomožnih snovi. Ko enkrat dobimo mešanico, jo kratkotrajno shranimo, da ohranimo svežino, nato pa jo upoprabimo za različne namene, namenimo različnim namenom glede na zahtevo: lahko jo naknadno tudi stisnemo in hranimo v posebni embalaži namenjeni za proizvodnjo kapsul, ali pa jo pustimo nespremenjeno za prehranska dopolnila v obliki praškov. Sedaj se posvetimo pakiranju: izbiramo samo primeren material, ki je potrjen s certifikatom o skladnosti, ki natančno določa sestavine in primernost za stik z živili. Ponujamo različne barve in velikosti za tabletnike in steklenice, pa tudi rešitve v blisterjih.

Varnost

Za nas je sledljivost zelo pomembna kot zagotovilo varnosti in odgovornosti. Vsaki proizvodnji dodelimo edinstveno serijsko številko, ki jo natisnemo na vse etikete; hranimo tudi vzorce za vsako serijo, kar olajša sledenje vsaki izdelani proizvodnji. Skrbno spremljamo in zagotavljamo, da za vse, kar počnemo, lahko nudimo zagotovilo varnosti: zato študiramo in izvajamo načrte za potrebne analize, ki lahko potrdijo primernost naših izdelkov.

Kakovost na prvem mestu

Kakovost storitve, ki jo ponujamo, je certificirana in zagotovljena: sledimo vsem smernicam za upoštevanje dobrih proizvodnih praks in lahko zagotovimo, da bomo v vseh fazah našega delovanja sledili trem temeljnim načelom, ki nas vodijo na vseh področjih: varnost, učinkovitost in hitrost. Načela, na katerih temelji naša realnost, so se nedavno udejanjila pridobitvijo certifikatov GMP in ISO 9001. Naša vizija nenehnega izboljševanja je zapisana črno na belem in da bi zagotovili standardizacijo vseh procesov, se prostovoljno in resno zavzemamo za linearizacijo celotnega toka v naši strukturi. Skrbimo za vse vidike čiščenja in higienskih standardov, beležimo vsako dejanje in tako preprečujemo morebitne kontaminacije iz različnih virov.
Če želite dobiti odličen izdelek in zaupate našem najboljšemu zaupajoč našemu pristopu, vam ne preostane drugega, kot da nas kontaktirate, da preizkusite, kaj pomeni strokovnost in kompetentnost na področju prehranskih dopolnil. Skupaj bomo oblikovali izdelek, ki si ga trenutno samo predstavljate