Obložene tablete

Obložene tablete

Download

Postopek filmskega premaza tablet v jedra omogoča pridobitev visoko kakovostnih izdelkov z estetskega in funkcionalnega vidika. S tem postopkom je mogoče rešiti različne težave, povezane z absorpcijo biološko aktivnih snovi ter z okusom, vonjem ali barvo uporabljenih surovin.

Podjetje Eudinamis lahko izdeluje obložene tablete z naravnimi barvami, s sijajem ali s filmskim premazom, ki je odporen na učinke želodčnega soka.

Download

Certificirani postopki

Zahvaljujoč spretni uporabi stroja za posodo lahko s postopkom nanašanja prevlek zagotovimo največ: to zagotavlja tehnološko dovršen in enostavno vodljiv postopek, ki olajša upravljanje skladnosti z dobrimi proizvodnimi praksami (GMP).

certificazione
Features

Proizvodnja prehranskih dopolnil

Proizvodnja prehranskih dopolnil za potrošnike in zasebne blagovne znamke

Kapsule

Tip 1
Tip 0
Tip 00
Tip 000

Eudinamis Srl- d.o.o, je pridobil izkušnje in strokovno znanje na področju polnjenja in pakiranja trdih kapsul, da zadovolji potrebe vsakega kupca.

Tablete

Okrogla oblika
Ovalna oblik
Oblikovane tablete
Tablete s postopnim sproščanjem

Eudinamis je specializiran za proizvodnjo tablet različnih velikosti: ovalne, zaobljene, zaobljeno oblikovane, ravne, okrogle in oblikovane okrogle.

Tekočine

30 mL
250 mL
1000 mL

Realizacija tekočih dodatkov za tretje osebe glede na vaše potrebe
Features
Download

Tablete naše proizvodnje, ko izstopijo iz stiskalnega stroja, lahko skozi postopek filmskega premaza opravijo nadaljnji postopek izdelave.

Za obvladovanje te faze poskrbimo s tem, da tablete dosežejo ustrezno stopnjo trdote, da ne pride do poškodb zadevnih strojev. Gre za dodajanje tanke in enotne polimerne prevlečne plasti, ki ima različne prednosti, kot so povečana mehanska trdnost, zaščita pred zunanjim okoljem in večja enostavnost požiranja.

V Eudinamisu lahko ponudimo različne vrste oblog v skladu z željami stranke: oblogo jeder z naravnimi barvami, s sijajem ali oblogo za odpornost na učinke želodčnega soka- enterične obloge. Dejansko, če govorimo o bio- razpoložljivosti, lahko filmska obloga igra bistveno vlogo pri spreminjanju sproščanja aktivne sestavine, ne da bi pri tem bistveno vplivala na težo in debelino izdelka.

Oblogo nanesemo na naše tablete, ki se stalno premikajo, z nebulizirano raztopino ali disperzijo, sestavljeno iz polimera, ki tvori film, in potrebnih pomožnih snovi.

Uporabljamo najboljše materiale in zagotavljamo največjo prožnost pri izbiri materiala za prevleko. Med strogimi preverjanji poskrbimo, da je film nedotaknjen, in da zaradi različnih razlogov, kot so mehanski udarci v embalaži, ne predstavlja nepopolnosti.

Izbira barve poteka v fazi oblikovanja v soglasju s stranko. Po končani fazi nanašanja dobimo tableto s prijetnim gladkim in homogenim videzom.
Naše stisnjeno filmsko nanašanje zmanjša tveganje za navzkrižno kontaminacijo in tako zmanjša razpršenost stisnjenih praškov v različnih proizvodnih in embalažnih strojih.

Download

Ostanite povezani
sa Eudinamis

Pišite nam, kontaktirajte nas ili zatržite ponudu.

contatti