Laboratorij za proizvodnjo
prehranskih dopolnil

Laboratorij za proizvodnjo
prehranskih dopolnil

Download

Naš laboratorij za proizvodnjo prehranskih dopolnil je opremljen za proizvodnjo kapsul, obloženih in neobloženih tablet, s filmsko prevleko, praški in granulati ali brez njih, za proizvodnjo velikih in majhnih serij.

Laboratorij za proizvodnjo velikih serij dodatkov

Največ pozornosti in skrbi je namenjeno proizvodnji dodatkov tako v majhnih kot v velikih količinah, pri čemer vzorčenje skrbi za pravilno in učinkovito sledljivost in varnost.

Poleg tega je vsaki posamezni proizvodnji dodeljena edinstvena številka serije (LOT).
V našem podjetju ponujamo široko paleto izdelkov: praški in granulati, obložene in neobložene tablete, s filmsko prevleko ali brez, kapsule z različnimi vrstami želatinskih kapsul, vedno glede na potrebe strank.
Nenehno zagotavljamo, da se načrt analize pravilno izvaja tako na surovinah kot na končnem izdelku, pri čemer se opiramo le na akreditirane zunanje laboratorije.

Pri nabavi surovin in embalažnih materialov sodelujemo le z dobavitelji, katerih ravnanja sodijo med naša merila kakovosti, (v skladu z dobrimi proizvodnimi praksami).

Download
Features

Proizvodnja prehranskih dopolnil

Proizvodnja prehranskih dopolnil za potrošnike in zasebne blagovne znamke

Kapsule

Tip 1
Tip 0
Tip 00
Tip 000

Eudinamis Srl- d.o.o, je pridobil izkušnje in strokovno znanje na področju polnjenja in pakiranja trdih kapsul, da zadovolji potrebe vsakega kupca.

Tablete

Okrogla oblika
Ovalna oblik
Oblikovane tablete
Tablete s postopnim sproščanjem

Eudinamis je specializiran za proizvodnjo tablet različnih velikosti: ovalne, zaobljene, zaobljeno oblikovane, ravne, okrogle in oblikovane okrogle.

Tekočine

30 mL
250 mL
1000 mL

Realizacija tekočih dodatkov za tretje osebe glede na vaše potrebe
Features

Praznovanje

Naša oprema je nadzorovana s pogostimi postopki kalibracije in je vzdrževana z visokimi standardi na področju čistoče.
Pri obratovanju s stroji, osebje uporablja visoke higienske standarde in poleg uniforme nosi tudi vse priložene pripomočke za enkratno uporabo, na primer rokavice za izogibanje neposrednega stika s končnim izdelkom .
Naše osebje skrbi tudi za pogosto umivanje rok, po strogo dogovorjenih protokolih.
V našem laboratoriju za proizvodnjo prehranskih dopolnil proizvajamo kapsule, tablete in praške, ki so bili predhodno testirani in odobreni v začetni fazi načrtovanja in formulacije.
V tej fazi se pravočasno izvedejo tudi ustrezni preskusi in pregledi, da se zagotovi in standardizira visoka raven končnega izdelka, ki je pripravljena za takojšnjo odpremo.

calibratura

Ostanite povezani
sa Eudinamis

Pišite nam, kontaktirajte nas ili zatržite ponudu.

contatti